Snelle verzending
30 dagen retour
Zweeds ontwerp & kwaliteit

DUURZAAMHEID

Wij zijn er trots op dat wij er voortdurend naar streven om op steeds duurzamere manieren te werken, in het belang van onze planeet en de mensen die erop leven.

MINDER PRODUCTEN

We zijn geen fast fashion bedrijf, in plaats daarvan hebben we een assortiment van een paar uitstekende stijlen. Veel daarvan zijn er in meerdere kleuren, op verzoek van onze klanten. Af en toe brengen we nieuwe producten uit waarvan we weten dat u ze leuk zult vinden, en soms brengen we een bestseller in een nieuwe kleur uit. Door op deze manier te werken, produceren we niet te veel kleding die in de toekomst ergens op een stortplaats terecht moet komen.

MADE TO LAST

Broeken die je bij ons koopt, moeten minstens 2 jaar meegaan (bij dagelijks" gebruik). Wij houden ons niet bezig met kortstondige microtrends, maar produceren stijlen die u jarenlang zal dragen en waarvan u zal houden. We zorgen er ook voor dat we zoveel mogelijk gerecycleerde materialen gebruiken en kiezen bewust voor duurzamere materialen voor onze producten.

VERPAKKING EN TRANSPORT

Al onze bestellingen worden verzonden in verpakkingen van gerecycled papier, die vriendelijker zijn voor het milieu. We hebben ook besloten om de labels van onze kleding volledig te verwijderen - dus wees niet verbaasd als je broek zonder komt!
Bovendien worden al onze verzend-, import- en exportkosten door het klimaat gecompenseerd.

VERMINDERD AANTAL RETOURZENDINGEN

Om de kans op het bestellen van de verkeerde maat te verkleinen, hebben al onze verschillende stijlen individuele maattabellen. Dit vermindert het aantal retourzendingen, en maakt onze klanten gelukkiger in het proces. Een win-win situatie voor iedereen!